OKUL MÜDÜRÜMÜZ AHMET CÖMERT'İN 1.DÖNEM SONU MESAJI

Değerli Şehit Erol Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi!
2023- 2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem sonuna ulaştık. Uzun çalışmaların, uykusuz gecelerin ve gayretli çalışmaların
neticesini bugün öğrencilerimiz aldılar. Her öğrencimizin öğrencilik mesleğinin hakkını verdiği ve elinden gelenin en iyisini yapma çabası içerisinde olduğu kanaatindeyim. Huzurlu, kimsenin üzülmediği, kırılmadığı bir eğitim öğretim yarı yılını tamamlamış olmaktan dolayı da kıvançlıyız. Bu süreci başarıyla yürüten başta yönetici ve öğretmen arkadaşlarım olmak üzere velilerimiz, öğrencilerimiz, okul personelimize müteşekkirim.

Değerli öğrencilerim! Şehit Erol Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi'nde yürütülen eğitim öğretim
faaliyetlerinin özü "İyi İnsan" yetiştirmektir. Kendisinden hiçbir canlının zarar görmediği ve ancak
iyilik ve güzellik beklenen bireyler olmanız bizim gayemizdir. İşte sizler, bu büyük gayeye namzet
kişilersiniz ve bu yolda gayretle yürümelisiniz.

Tüm öğrenci, öğretmenlerimizin dinlenebildikleri, vakitlerini güzel geçirecekleri bir yarı tatil dönemi dilerim. 2.Dönem; dinlenmiş, 1.dönem öğrendiklerini davranışa dönüştürmüş, her şeyiyle yeni şeyler öğrenmeye hazır öğrencilerle karşılaşma muradıyla... İyi tatiller.

18.01.2024 82