PROJE KAPSAMINDA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HAYAT BOYU ÖĞRENME ŞUBE MÜDÜRÜ SAYIN MUSTAFA ÖZTÜRK'ün OKULUMUZ ZİYARETLERİ

Yenilenebilir Enerji Sektöründe Suriyeliler ve Ev Sahibi Topluluk Üyeleri İçin İstihdam Edilebilirliğin Artırılması Projesi , okulumuz Yenielebilir Enerji Teknolojileri Alanında yürütülmektedir. Proje kapsamında İstanbul Milli Eğitim Hayatboyu Öğrenmeden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa ÖZTÜRK başkanlığında Okul müdürümüz Ahmet CÖMERT, Bahçelievler Halk Eğitim Müdür yardımcısı Bedrettin GÜLGEN, Okul Müdür yardımcımız Ülkü ŞİNİK, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri  Bölümü alan şefi Zehra TOMBAKOĞLU, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri bölüm şefi Cem DEMİR, Elektrik-Elektronik öğretmeni Sedat MENGÜBETİ'nin katılımlarıyla Okulumuz da proje gereği devam eden  kurs kapsamında toplantı gerçekleştirilmiştir. Okulumuza ziyarette bulunan sayın Müdürümüze teşekkürler ediyoruz.

07.09.2023 123

07-09-202307-09-202307-09-202307-09-2023